Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, 21-27 Mayıs tarihlerinin Türk Mutfağı Haftası olarak kutlandığını belirterek yaptığı açıklamada, “Gastronomi turizmi, konaklama turizmine göre yüzde 40 daha fazla katma değer sağlar. Türkiye’ye gastronomi deneyimi için gelen turistlerin harcamaları ise sadece konaklama amaçlı gelenlerin harcamalarından yüzde 50 daha fazladır” ifadelerini kullandı.
Related Posts
Son 100 yılın en büyük 5 ekonomik krizi nasıl yaşandı?
- Mehmet Karaman
- 25 Kasım 2024
- 5 min
- 0
Ekonomik krizler, genellikle ekonomik balonlar, kötü yönetim, jeopolitik riskler veya doğal afetler gibi nedenlerle ortaya…
Japonya’dan yeni teşvik paketi
- Mehmet Karaman
- 25 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Japonya Başbakanı hane halkları ile işletmeleri desteklemek için 250 milyar dolar değerinde bir teşvik paketini…
Dolar ve Euro bugün ne kadar oldu? 20 Kasım 2024 döviz fiyatları
- Mehmet Karaman
- 25 Kasım 2024
- 1 min
- 0
İstanbul serbest piyasada dolar ve Euro güne nasıl başladı? İşte rakamlar...